HOME » INTERIEUR PROJECTEN

TOTAAL INTERIEURPROJECTEN

BONJOUR LIFESTYLE verzorgt interieurprojecten.  Voor grote of kleine projecten op maat voor Uw woning, winkel, hotel, restaurant, cafe of kantoor, kunt U bij ons terecht. 
Wij bieden U interieur en - kleuradvies aan en kunnen U tijdens het hele project begeleiden. Desgewenst  help U met kiezen van raam en  -muurdecoraties, vloeren, verlichting en meubelen.
Wij zijn gespecialiseerd in inrichtingen zoals landelijke, contemporary, klassieke, moderne, loft of industrieele stijl.

 GRATIS EN VRIJBLIJVEND INTERIEUR EN -KLEURADVIES AAN HUIS

Bij BONJOUR LIFESTYLE kunt U terecht voor gratis en vrijblijvend interieur en -kleuradvies. BONJOUR LIFESTYLE heeft een persoonlijke aanpak. Wij focussen ons op U, Uw gezinssituatie, levensstijl, hobbies en Uw persoonlijke wensen. Met dit als basis bepaalt U wat U graag wilt veranderen, en waar U open voor staat. Onze gesprekken zijn altijd open, eerlijk, uitdagend en respectvol.
Aan de hand hiervan en rekening houdend met Uw huidige meubelen en accessoires, geven wij advies en maken wij eventueel samen met U een plan.
Beslist U met ons samen te werken voor een interieurproject, dan  staan wij klaar om een stijlvolle en gezellige sfeer bij U thuis te creëren.