HOME » VAN STEIGERHOUT

BONJOUR LIFESTYLE
is een zaak met veel activiteiten, zogenaamd 'beroemd' vanwege zijn huiselijke sfeer en lifestyle, om zijn manier met klanten om te gaan en om zaken te doen. In ons showhuis/showtuin ervaart U een aangename huiselijke sfeer met welkomstdrank en in de aanpak van grotere projecten om huizen, horeca en retail zaken in de richten ervaart u het unieke concept BONJOUR LIFESTILE.

Om die lifestyle verder te kunnen uitbreiden, heeft BONJOUR ook zijn eigen zelfgemaakte ambachtelijke collectie ontwikkeld VAN STEIGERHOUT

STEIGERHOUT

Steigerhout wordt gebruikt in de bouw om steigers van te bouwen zodat de bouwvakkers goed kunnen bouwen en metselen. Het vergrijsde uiterlijk van steigerhout komt voor een deel doordat het hout altijd buiten ligt maar ook door het cement dat erop gevallen is. BONJOUR werkt meestal met nieuw steigerhout. Dat heeft als basis een lichte kleur. Wenst U van oud steigerhout een meubel, kunnen wij dat ook maken. Steigerhout is zacht hout, gemaakt van dennen. De standaard maat is 19 a 20 cm breed met een dikte van ongeveer 3 cm.  De basis planken bestaan uit 2 m t/m 5 m lange stukken.